X
تبلیغات
قلب و سی سی یو - خواص دانه کتان:
 
خواص دانه کتان:

* دانه کتان براي رفع يبوست و اختلال در عملکرد روده بر اثر استفاده نادرست قرص هاي رونده مصرف مي شود.

* دانه کتان قوه هاضمه را بهبود مي بخشد، ميزان قند خون را ثابت نگه مي دارد، با تشکيل تومور مقابله مي کند و سلامت قلبي عروقي را در پي دارد. * اين دانه ها که خاصيت ضدالتهابي دارد التهاب را در بيماري هايي مانند آسم، التهاب استخوان و مفصل، آرتريت روماتوئيد، سردردهاي ميگرني و پوکي استخوان کاهش مي دهد. * اسيد چرب امگا۳ موجود در آن براي استخوان ها مفيد است. * دانه کتان با کاهش لخته شدن خون، بدن را در برابر بيماري هاي قلبي محافظت مي کند. با بيماري سرطان و ديابت نيز مقابله مي کند. * اين دانه ها با محافظت از سلول هاي روده، مواد سرطان زا و راديکال هاي آزاد، خطر بروز سرطان روده را کاهش مي دهد. * چربي اشباع نشده امگا۳ موجود در آن به کاهش فشار خون کمک و از بالا رفتن فشار خون جلوگيري مي کند. * مصرف دانه کتان همراه با رژيم غذايي کم چرب، در کنترل سرطان پروستات در مردان موثر است. * اين دانه ها خاصيت انرژي زايي دارد و به هنگام استرس، به فرد آرامش مي دهد.

دانه کتان؛ منبع غني امگا۳

گياه کتان، حاوي روغني است که يکي از غني ترين منابع امگا۳ مي باشد. به گزارش «Ask.com» اين دانه که قابل خوردن است در رنگ هاي قهوه اي و زرد يافت مي شود.

خواص روغن دانه کتان:

* مصرف موضعي اين روغن ناراحتي هاي پوستي مانند آکنه، اگزما و آفتاب سوختگي را رفع مي کند. * مصرف روغن آن کلسترول را کاهش مي دهد و در نتيجه خطر بروز بيماري قلبي را نيز کاهش مي دهد. * اين روغن براي افرادي که از درد قفسه سينه و فشار خون بالا رنج مي برند، مفيد است. * افراد مسن با مصرف اين روغن مي توانند عملکرد ذهني خود را تقويت کنند. * طبق تحقيقات روغن دانه کتان در درمان بيماري ام اس موثر است. * مصرف اين روغن دردهاي مکرر، ناگهاني و شديد مفاصل و ورم در بيماران مبتلابه نقرس را کاهش مي دهد. * سرطان سينه و روده در افرادي که به طور منظم دانه کتان مصرف مي کنند کمتر مشاهده شده است.

+ نوشته شده توسط محمد مهدی مهدوی در جمعه پانزدهم مرداد 1389 و ساعت 16:22 |